zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Мъжката изневяра – мeжду реалното и измисленото



Мъжката изневяра – мeжду реалното и измисленото

здраве.bg

... му.

Ако мъжът се харесва на жените, дори една случайна изневяра може да предизвика верижна реакция. Не е случаен и стремежът на мъжете в преклонна възраст да си имат млада любовница - така те подчертават своята значимост или просто така е прието в кръга, с който те общуват.
Ако мъжът не е изневерил на жена си 20 години, той или на никого не е интересен, или няма необходимостта да се самоутвърждава по този начин. Но в днешно време тези успели и уверени в себе си мъже са рядкост.

Ефектът от новото

Мъжете по своята природа са склонни да изследват и анализират. На тях им е нужна честа смяна на впечатленията или нова информация. Своите жени те са изучили до последна подробност и могат да предскажат реакциите им във всеки момент, затова причината за изневярата най-често е, че те просто са срещнали друга жена и не е важно дали тя е млада или стара, красива или не дотам – просто е... друга.

След задоволяване на своето любопитство мъжът с чиста съвест се връща при съпругата си. Няма нищо учудващо, че обект на мъжките сексуални фантазии често става най-близката приятелка или сестрата на съпругата - жена, която прилича на нея, но все пак е друга.

Сексуалната неудовлетвореност

“Мъжът изневерява, защото сексуалните отношения с жена му не го устройват” твърдят повечето женски списания и съветват да не се стои в къщи по халат, а да се носи секси бельо. Но в наше време всяка нормална жена се стреми и в къщи да изглежда добре, а това изглежда не променя отношението на мъжа към нея.

Мъжът не е толкова примитивен и ако сексуалните отношения не го устройват вече, проблемът не е в привлекателността или нейната липса. Това означава, че освен в леглото двамата партньори нямат други общи интереси и мъжът търси навън не секс, а разбиране.

Изневярата и отношенията

За мъжете сексът с чужда жена е просто удоволствие. Ако жените можеха по-лесно да си представят колко леко гледат на това мъжете. Но те не могат да си го представят, защото сексът за...

 
 
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    психология    
 
more news
rss
 
3 естествени начина да свалите кръвното
Не посягайте веднага към лекарствата, съветват специалисти.
8 съвета за да спите пълноценно
Има доста какво да опитате преди да посегнете към приспивателните...
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.