zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Неуловимата точка G: тайните на женския оргазъм



Неуловимата точка G: тайните на женския оргазъм

9 факта, които може да са от полза както за жената, така и за нейния партньор в секса.

здраве.bg

... напипана с пръсти като малко уплътнение близо до пикочния мехур. Откриването на зоната G е затруднено от много гънки, които се намират в областта, където е разположена и точката G.

Факт №6
Особено стимулират точката G тези пози, при които мъжът е отгоре, а под бедрата на жената е подложена малка възглавница или “колянно-лакътната” поза, когато жената стои на колене и се опира на лакти върху леглото. Именно тези две пози създават максимално благоприятните условия, за да може мъжкият полов член да стимулира зоната на точката G.

Факт №7
Стимулирането на точката G първоначално води до рязко желание за уриниране, тъй като тя е разположена близо до пикочния мехур. Но според специалистите тази реакция е напълно нормална и не трябва да спира партньорите в търсенето на приятните усещания.

Факт №8
Според статистиката, не всички жени изпитват силен оргазъм при стимулирането на точката G: 15% от анкетираните, открили тази точка и приложили редица усилия за нейното стимулиране, не са усетили нищо друго освен дискомфорт и желание за уриниране.

Факт №9
Съвременната медицина и гинекологията в частност не само се разминават в мнението си за разположението на точката G, но и поставят под въпрос изобщо съществуването на такава зона.
Много специалисти отричат съществуването й, тъй като откритието на немския гинеколог и до днес не е подкрепено от достатъчно научни изследвания.(а)

ГЛЕДАЙ ВИДЕО със ЗДРАВЕ.bg

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    
 
more news
rss
 
Какво предизвиква депресиите
В повечето случаи причината е комплексна. И все пак...
5 любопитни причини да обичате секса
Сексът далеч не е само удоволствие. Той има и доказани ползи за здравето.
7-те основни хормона в женското тяло
Нарушението на техния баланс може да има непредвидими последици.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.