zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Фън шуй - срещу излишните килограми



Фън шуй - срещу излишните килограми

здраве.bg

... се или се купува без всъщност да е необходимо. И като резултат... гардеробът е препълнен, а човек “няма какво да облече”.

Експертите по фън шуй са категорични – всичко трябва да се изхвърли! Защо ви е да пазите стария си пуловер или избелялата стара пола? За пикник сред природата? А кога за последно сте били на пикник? Изобщо обличали ли сте ги?

Ако искате да отслабнете и да се избавите от излишните мисли и килограми, започнете с това - всеки ден изхвърляйте по една стара вещ.
Разбира се, на практика това е доста трудна задача - всяка вещ е обвързана със стари спомени или просто тя много ви се е харесвала. Но ако искате да вървите напред, трябва да се справите... или да се предадете.

Ако ви е трудно да започнете със старите дрехи, съберете старите книги и списания и ги занесете в близката библиотека. Това не се отнася за старите рецепти за салати и книгите за здравословна храна, които ще ви потрябват! Не забравяйте, че всички наши мисли са материални и след старите вещи е ред и на старите мисли - за това, че отслабването е сложен процес, че нямаме време за фитнес, че е трудно да се спазват диети, че мъжете обичат и пълните жени и т.н.(а)

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    aлтернативи    психология    
 
more news
rss
 
7-те основни хормона в женското тяло
Нарушението на техния баланс може да има непредвидими последици.
25 здравословни храни
Слагайте редовно на трапезата си от тях, за да си осигурите жизненост и дълголетие
Какво предизвиква депресиите
В повечето случаи причината е комплексна. И все пак...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.